Tworzenie strony www

Strona WWW dla twojego biznesu

Obecno艣膰 firm w sieci ju偶 dawno przesta艂a by膰 postrzegana jako dodatkowa forma promocji biznesu. Obecnie, profesjonalna strona www stanowi podstaw臋 strategii marketingowej ka偶dej firmy. Wszystko z uwagi na fakt, i偶 coraz wi臋kszy odsetek potencjalnych klient贸w w艂a艣nie w internecie szuka informacji o interesuj膮cych ich produktach i us艂ugach. Funkcjonalna i atrakcyjna witryna www stanowi odpowied藕 na ich oczekiwania i jednocze艣nie pozwala skutecznie promowa膰 przedsi臋biorstwo w przestrzeni internetu.

W procesie projektowania i tworzenia strony internetowej uwzgl臋dniamy specyficzny charakter Twojego biznesu, dostarczaj膮c rozwi膮zania, kt贸re w pe艂ni odpowiadaj膮 na oczekiwania Twoje i Klient贸w. Na 偶yczenie jeste艣my w stanie zapewni膰 ka偶d膮 funkcjonalno艣膰 serwisu 鈥 pocz膮wszy od prostych modu艂贸w i dodatk贸w, a偶 po najbardziej niestandardowe dedykowane rozwi膮zania dla du偶ych serwis贸w i platform sprzeda偶owych.

Technologie u偶ywane na stronach internetowych

• Responsive Web Design (RWD) 鈥 zapewnia w艂a艣ciwy spos贸b wy艣wietlania strony na wszystkich rodzajach ekran贸w 鈥 od komputer贸w stacjonarnych, poprzez laptopy, telewizory i tablety, ko艅cz膮c na smartfonach i smartwatchach.
  • Integracja z Google Analytics 鈥 wszystkie nasze serwisy umo偶liwiaj膮 profesjonaln膮 analityk臋 internetow膮 oraz monitoring ruchu i pozyskiwania u偶ytkownik贸w. Integracja z GA zapewnia 艂atwiejsze i skuteczniejsze planowanie kampanii link贸w sponsorowanych dzi臋ki po艂膮czeniu z us艂ug膮 Google Ads.
  • Wsparcie proces贸w pozycjonowania i optymalizacji 鈥 audyt SEO pozwoli na wdro偶enie funkcjonalno艣ci niezb臋dnych do skutecznego pozycjonowania witryny. Dzi臋ki temu, 偶e Twoja nowa strona b臋dzie przygotowana do dzia艂a艅 SEO, zyskujesz cenny czas i oszcz臋dzasz pieni膮dze!
  • System zarz膮dzania tre艣ci膮 (CMS) 鈥 艂atwy w obs艂udze i czytelny panel administratora pozwala samodzielnie aktualizowa膰 stron臋 r贸wnie偶 bez znajomo艣ci j臋zyk贸w programowania. Dzi臋ki niemu wprowadzisz nowe produkty do sklepu internetowego lub opublikujesz artyku艂 w serwisie za pomoc膮 kilku klikni臋膰 myszk膮.

Indywidualne podej艣cie do ka偶dego klienta

Przez lata funkcjonowania na rynku i dostarczania us艂ug naszym Klientom nigdy nie stworzyli艣my dw贸ch podobnych stron www. Indywidualne podej艣cie do Klienta jest naszym priorytetem, dlatego ka偶dy projekt strony internetowej konsultujemy wielokrotnie z Zamawiaj膮cym, celem dostosowania wszystkich najwa偶niejszych za艂o偶e艅 do specyfiki prowadzonej przez Ciebie dzia艂alno艣ci. Na 偶yczenie naszych Klient贸w wdra偶amy dodatkowe funkcjonalno艣ci oraz rozwi膮zania, dzi臋ki kt贸rym ka偶dy serwis mo偶emy dostosowa膰 do najbardziej niestandardowych wymaga艅 u偶ytkownika.

Podej艣cie do klienta
Wsp贸艂praca

Wsp贸艂praca przy obs艂udze serwisu

Wsp贸艂praca z nami nie musi ko艅czy膰 si臋 na wdro偶eniu i przetestowaniu funkcjonalno艣ci strony. Na Twoje 偶yczenie zajmiemy si臋 kompleksow膮 opiek膮 nad serwisem, wspieraj膮c Ci臋 w aktualizacjach tre艣ci, niezb臋dnych dzia艂aniach w zakresie optymalizacji i pozycjonowania witryny. Przejmuj膮c opiek臋 nad Twoj膮 platform膮 www, gwarantujemy Ci kompleksow膮 obs艂ug臋 i wsparcie techniczne, co w znacznym stopniu u艂atwi utrzymanie funkcjonalno艣ci serwisu.