Social media

Prowadzenie fanpage

O tym, ┼╝e sama obecno┼Ť─ç w mediach spo┼éeczno┼Ťciowych to za ma┼éo, przekona┼éo si─Ö ju┼╝ wielu przedsi─Öbiorc├│w. Kluczowa dla skutecznej promocji biznesu poprzez social media jest aktywno┼Ť─ç firmy na tym polu. Brak czasu lub ÔÇ×pomys┼éu na siebieÔÇŁ w social mediach, to tylko niekt├│re powody, dla jakich warto powierzy─ç prowadzenie faunageÔÇÖa na Facebooku, kana┼éu na YouTube czy profilu na Instagramie wyspecjalizowanym ekspertom. Nasza agencja interaktywna zapewnia regularn─ů, sta┼é─ů i kreatywn─ů opiek─Ö nad mediami spo┼éeczno┼Ťciowymi swoich Klient├│w. Dzi─Öki temu mo┼╝esz by─ç pewien, ┼╝e wszelkie aktywno┼Ťci Twoich firmowych kont na portalach ukierunkujemy na budowanie pozytywnych relacji z fanami i zwi─Ökszenie sprzeda┼╝y poprzez skuteczn─ů reklam─Ö.

Profile na różnych portalach - co się bardziej opłaca?

Wielu przedsi─Öbiorc├│w przed za┼éo┼╝eniem konta na portalu spo┼éeczno┼Ťciowym zastanawia si─Ö, kt├│ry serwis przyniesie im najwi─Öksze korzy┼Ťci. Jako agencja interaktywna, jeste┼Ťmy w stanie poprowadzi─ç Tw├│j profil na ka┼╝dym z najpopularniejszych social medi├│w, takich jak:

• Facebook ÔÇô najwi─Ökszy i najpopularniejszy portal spo┼éeczno┼Ťciowy, z kt├│rego korzysta ju┼╝ ponad miliard os├│b na ca┼éym ┼Ťwiecie. Idealne miejsce na budowanie relacji z fanami zar├│wno lokalnie, jak i w uj─Öciu globalnym. Reklama na Facebooku pozwoli Twojej stronie poszerzy─ç zasi─Ög i dociera─ç z ofert─ů do tysi─Öcy unikalnych u┼╝ytkownik├│w,
  • Instagram ÔÇô coraz wi─Öksza konkurencja dla Facebooka, zw┼éaszcza w m┼éodszych grupach konsumenckich. Stworzenie atrakcyjnego profilu, publikowanie zdj─Ö─ç oraz kampanie promocyjne na Instagramie pozwol─ů Twojej firmie zbudowa─ç trwa┼é─ů, emocjonaln─ů wi─Ö┼║ z obserwuj─ůcymi Ci─Ö osobami ÔÇô st─ůd ju┼╝ tylko niewielki krok do podniesienia wynik├│w sprzeda┼╝y,
  • Twitter ÔÇô idealne miejsce dla szeroko rozumianej promocji marek. Aktywno┼Ť─ç firmy na Twitterze pozwala kreowa─ç jej ekspercki wizerunek i nawi─ůzywa─ç nowe kontakty biznesowe,
  • YouTube ÔÇô kana┼é w najpopularniejszym serwisie rozrywkowym na ┼Ťwiecie pozwoli Ci w oryginalny i skuteczny spos├│b zareklamowa─ç w┼éasne us┼éugi oraz promowa─ç produkty. Chcesz w ciekawy spos├│b opowiedzie─ç potencjalnym Klientom o zaletach nowego produktu? Opublikuj film opisuj─ůcy jego mo┼╝liwo┼Ťci na swoim firmowym kanale.

Oczywi┼Ťcie, nic nie stoi na przeszkodzie, aby Twoja firma posiada┼éa swoje konta w wielu portalach spo┼éeczno┼Ťciowych dla uzyskania efektu synergii i zwi─Ökszenia potencja┼éu marketingowego. Zadbamy o sp├│jno┼Ť─ç komunikacji, jednolity przekaz w kampanii oraz dobierzemy optymalne formy publikowania komunikat├│w dla danego medium. Poprowadzimy r├│wnie┼╝ Tw├│j profil na pozosta┼éych platformach, jak Snapchat, Pinterest, Google+, Flickr i wielu innych.

Co robimy podczas kampanii w social media?

W ramach kampanii w social media oferujemy Ci kompleksow─ů us┼éug─Ö, w zakresie w pe┼éni dopasowanym do Twoich potrzeb oraz preferencji. Opracujemy koncepcj─Ö firmowego profilu i stworzymy go od zera. Precyzyjnie zaplanujemy i przeprowadzimy kampani─Ö promocyjn─ů, dbaj─ůc, by reklama na Facebooku i innych serwisach przynios┼éa zamierzony efekt. W trakcie prowadzonej przez nas opieki nad firmowymi profilami nieustannie monitorujemy skuteczno┼Ť─ç swoich dzia┼éa┼ä, usprawniaj─ůc komunikacj─Ö i dostosowuj─ůc j─ů do specyfiki Twoich odbiorc├│w.

kampainbia social media
Cena prowadzenia kampanii

Cena prowadzenia profilu

Koszty obs┼éugi medi├│w spo┼éeczno┼Ťciowych uzale┼╝nione s─ů od kilku istotnych czynnik├│w. Pod uwag─Ö bierzemy zar├│wno potencja┼é i specyfik─Ö samej bran┼╝y, jej konkurencyjno┼Ť─ç oraz charakter przygotowywanych przez nas tre┼Ťci. R├│wnie istotny jest zakres prac do wykonania, liczba publikowanych post├│w w okresie rozliczeniowym czy wk┼éad pracy w tworzone materia┼éy. Cen─Ö prowadzenia konta na Facebooku, Twitterze czy Instagramie determinuje r├│wnie┼╝ bud┼╝et przewidziany na reklam─Ö. Naszym Klientom oferujemy atrakcyjne pakiety cenowe, z kt├│rych ka┼╝da firma na pewno znajdzie idealn─ů opcj─Ö dla siebie.