Dlaczego content marketing jest tak wa偶ny?

We wsp贸艂czesnym, prze艂adowanym informacjami 艣wiecie 鈥 tak偶e tym wirtualnym 鈥 u偶ytkownicy oczekuj膮 od strony www, 偶e ta dostarczy im wiedzy na interesuj膮cy ich temat. Wiedza ta powinna by膰 podawana w spos贸b przyst臋pny i 艂atwy do przyswojenia 鈥 najlepiej w postaci kreatywnych i warto艣ciowych komunikat贸w. Strategia content marketingu zak艂ada, 偶e tre艣ci publikowane na stronach internetowych powinny nie tylko informowa膰, ale jednocze艣nie wzywa膰 do dzia艂ania 鈥 dokonania zakupu, rejestracji konta w serwisie, pozostawienia danych do kontaktu czy pobrania darmowego prezentu. Jednocze艣nie, odpowiednio zredagowane tre艣ci, z umiej臋tnie wkomponowanymi s艂owami kluczowymi sprzyjaj膮 pozycjonowaniu strony i umo偶liwiaj膮 osi膮gniecie wysokich pozycji, w wynikach wyszukiwania. Wszystko to sprawia, 偶e wsp贸艂cze艣nie content marketing sta艂 si臋 obowi膮zkow膮 pozycj膮 w strategii promocyjnej ka偶dej firmy oferuj膮cej swoje us艂ugi w przestrzeni internetu.

Jakie us艂ugi wchodz膮 w sk艂ad content marketingu?

Do najwa偶niejszych form contentu mo偶na zaliczy膰, m.in.:

• tre艣ci na strony internetowe 鈥 odpowiednio zredagowany tekst na stronie g艂贸wnej lub w zak艂adce 鈥濷 firmie鈥 zach臋ci u偶ytkownik贸w do zapoznania si臋 z ofert膮 marki,
  • opisy kategorii i produkt贸w 鈥 ciekawie i merytorycznie opisane produkty zwi臋kszaj膮 prawdopodobie艅stwo zakupu, dodatkowo odgrywaj膮 istotn膮 rol臋 w procesie pozycjonowania strony,
  • blogi i artyku艂y (w tym artyku艂y sponsorowane) 鈥 pog艂臋bione formy wypowiedzi, charakteryzuj膮ce si臋 du偶膮 zawarto艣ci膮 informacji, sprzyjaj膮ce budowaniu eksperckiego wizerunku firmy,
  • marketing szeptany 鈥 dyskusje na forach internetowych oraz w mediach spo艂eczno艣ciowych,
  • e-mail marketing 鈥 dystrybucja warto艣ciowych tre艣ci (np. newslettery, porady, przypomnienie o wydarzeniu) za po艣rednictwem poczty elektronicznej,
  • e-book 鈥 elektroniczna publikacja pozwalaj膮ca zyska膰 szersz膮 wiedz臋 o zagadnieniach zwi膮zanych z dzia艂alno艣ci膮 Twojej firmy,
  • materia艂y wideo 鈥 ciekawe filmy instrukta偶owe lub viralowe, publikowane na stronach www, w popularnych serwisach czy mediach spo艂eczno艣ciowych),
  • podcasty 鈥 ekspercie tre艣ci przygotowywane w formie plik贸w d藕wi臋kowych 鈥 idealne do pos艂uchania w samochodzie, w podr贸偶y czy podczas treningu.
Jakie us艂ugi wchodz膮 w sk艂ad content marketingu?
Ceny tworzenia tre艣ci

Ceny za stworzenie warto艣ciowego i niebanalnego contentu na strony internetowe uzale偶nione s膮 od wielu czynnik贸w, takich jak obj臋to艣膰 i rodzaj tekstu czy specyfika danej bran偶y. Wp艂yw na koszt maj膮 r贸wnie偶 charakter opisywanego produktu/us艂ugi, dost臋p do 藕r贸de艂 informacji, czas po艣wi臋cony na prac臋 nad redakcj膮 tre艣ci oraz wiele innych. Wsp贸艂pracujemy z najlepszymi copywriterami, maj膮cymi w swoim dorobku wiele projekt贸w realizowanych dla presti偶owych Klient贸w. Dzi臋ki temu, jeste艣my w stanie zaoferowa膰 Ci content marketing na najwy偶szym poziome w przyst臋pnej cenie.